۵ پاسخ

سلام. آره عزیزم. بهش بده. خیلی خوبه. من هروقت پسرم اسهال بشه حتما بهش میدم. چون باکتری های مفید برای روده و معده داره و دستگاه گوارش رو ضدعفونی میکنه و تو بند اومدن اسهال خیلی مؤثره.
در ضمن فعلا میوه به پسرت نده، چون میوه های این فصل همه مسهل و سرد هستن و اسهالشو بدتر میکنن. غذاهای قابض که جمع کننده معده هستن بهش بده. مثل کباب تابه ای با کته، تخم مرغ آب‌پز، سیب زمینی آب‌پز. یا آب سیب یا آب انار. من که اینارو به پسرم میدم معده اش خشک میشه.

سلام قطره پدی لاکت مال نوزادان برانفخ ودل درد پودر پروکیدبگیربراش کبسول بریز داخل اب میوه یاشیر روزی یکی بش بده اسهالش بندمیاد

من خر وقت دخترم اسهال میشه یه قرص فولیک اسید ۱ تو اب حل میکنم میدمش خوب میشه

اره عزیزم خیلی هم واسه اسهال خوبه

پسرم خیلی اسهال داره دیروزاستفراغم بودبردم دکتربهش آمپول زدن ودارودادخوب شدحالابازاسهال ابکیه نمیدونم چیکارکنم به زوربهش اب ودوغ وقرص جوشان اواراس میدم .