۴ پاسخ

دو سی سی؟ دو سی سی که میشه نصف قاشق غذاخوری،
اگه شیر رو به صورت پنیرک بالا میاره زیاد خورده و اضافه ها رو بالا میاره، اگه احساس میکنی سیر نمیشه کمتر بدی، شیر رو به دو قسمت تقسیم کن و در فاصله ی نیم ساعت بده، کمی سرش بالاتر از بدنش باشه، آروغش رو چند بار بگیر، و تا یک ربع بعد از شیر خوردن تو حالتی نگهش دار که دراز کشیده نباشه که شیر برگشت نکنه

احتمالا رفلاکس داره یا شاید نوع شیر خشک بهش نمیسازه

دوست عزیزمن اطلاعات زیادی ندارم امامیگن اگ همون لحظه ک شیرو خورد و باحالت پرشی شیر از دهنش اومد بیرون یعنی رفلاکس داره بچه منم میاره بالا اما رفلاکس نداره امروز حتی تعداد بالا اوردنش زیادتر بود منم شیر خشک گاهی اوقات ب عنوان کمکی بهش میدم

عزیز شیر برمیگردونه یا پنیرک ؟ اگه شیره احتمال داره رفلاکس داشته باشه یا به شیرخشکش حساسیت داره وپیگیری کن اما اگه پنیرکه اشکالی نداره