۱۰ پاسخ

سلام من دوماهگی پسرمو به روش سنتی ختنه کردم خیلی خوب بود وراضیم واقعا

من پسرمو ب روش سنتی ختنه کردم زیاد اذیت نشد راضی ام

دوماهه پسرموختنه سنتی کردم خيليم راضیم اصلا اذیت نشد

سلام برا سن زیر دوسال روش حلقه بهترین روشه اما بالای دو سال روش قدیمی. پس ب روش حلقه ختنه کنین

من پسرمو بخیه زدن بعد گریه کرد جیغ زد بخیه ش ترکید الان هم کجه هم گوشت اضافه داره . حلقه کن خودتو راحت کن

سنتی عالیه،زود خوب میشه

منم پسرمو ختنه سنتی کردم راضی بودم زودم خوب شد

سلام من دوتاپسرام بخیه انجام دادم پیش دکترجراح و هردوشون خوب بودن

سلام عزیزم من پسرمو الان نزدیک یه ماه ختنه سنتی کردم وخیلی راضی هستم

خواخرزادمو ختنه سنی کردیم خیلی هم خوب بود اذیتم نشد فقط جند روز باید بازش بزاری زود خوب شه