۹ پاسخ

اوایل شیر مادر آبکیه و چربی کمتری داره حالا اگه بچه کامل شیر یه سینه رو نخوره یعنی آخراش که شیر چربی بیشتری داره رو نخوره مدفوعش سبز میشه.بخاطر همینه که میگن تا شیر یه سینه رو کامل نخورده از اون یکی سینه شیر ندین.تا کامل شیر رو بخورن

مهم نیست طبیعیه

اودل درد داره چیزسردی نخور تایک مدت

طیبعی هستش آبکی بودنشم عزیزم خوب شیرمیخوره

طبیعیه مشکلی نداره

عزیزم یا پهلوهاش سرماخورده...یا خودت سبزی خوردی یا اینکه نتونسته از شیرت درست تغذیه کنه فقط اول شیرتو خورده ک ابکیه...

به احتمال زیاد سرما خورده

اگه مدفوعش سبزه پهلوهاشو سرما زده

دلش درد میکنه یه درجه اب نبات بهش بده نباتم اندازه یه حبه قند هیچ ضرری هم نداره من دادم