۴ پاسخ

سلام عزیز یه کم رب انار بمالی بهتر میشه

عزیزم باید از داروخانه قطره نیستات بخری هر هشت ساعت بزنی رو برفک های دهنش ،اگه میتونی با ی گوش پاک کن بکش رو زخمش تا نیم ساعت چیزی نده بخوره تا پنج الی هفت روز ادامه بده

عزیزم چندتا دانه به اگه تو دهنش نگه میداره بده بزاره زیر زبونش شیرشو کم کم بمکه اگه نمیزاره زیر زبونش چندتا دانه به بریز تو اب جوش ژل مانند شد صافش کن یواش یواش با قاشق بده بچرخونه تو دهنش

برو از دارو خونه بگیر اسم دقیقشو نمیدونم فک میکنم نیستاته ولی دقیق بپرسید درمان خونگیش الو بهش بدید و اگه طاقت داره چیزای ترش