۴ پاسخ

سلام .هویج بزارید تو فریزر یخ بزنه بعد بده دستش گازش بگیره هم ورمش میشینه هم ی مدت کوتاهی بی حس میش لثش و درد نمیگیره و خارش دندوناشم از بین میره

ژل دندون بگیرید از داروخانه دنتی کید باریج عوارضم نداره روزی ۳ ب بالا

هربار هشت قطره کافیه زیادتر نده. هروقت حس کردی بیقراری میکنه یا شبا موقع خواب بده راحت بخوابه. بیشتر از سه روز نده. چیزایی بده که گازش بگیره تا لثشو بشکافه زود دربیاد. دندون گیر یا اسباب بازی خنک خوبه براش

سلام پسر منم همینجور شده بود یه دندونش عیب نداره بهش بده عادت نمیکنه رو لثش دیفن بمال