۲ پاسخ

عزیزم برو پیش دکتر هرچیزی روی سرت امتحان نکن یه موقع ضرر داره رو اعصابت تاثیر میزاره خدانکرده یا واسه موهات خوب نباشه بعدا ریزش مو بگیری؛برو پیش دکتر بهتر میدونه الان که علم پیشرفت کرده انواع و اقسام شامپوهای مخصوص شپش دراومده تو بازار بهتون نسخه میده ایشاالله برطرف میشه؛شپش شانه ی مخصوصی داره امتحانش کردین؟

سلام عزیزم برای شپش شامپو مخصوص داره ک از داروخانه تهیه کنید روش استفادش روش نوشته بعد استفاده داخل حموم ک میخواین بشورین نرم کننده مو بزنید و با شونه مخصوص ک با شامپو میدن شونه کنید و آخر باشامپو شبنم بشورید ب هیچ عنوان ازاین شامپو ک فقط الکی اسم دارن استفاده نکنید بعد ک از حموم دراومدین با سشوار مو خشک کنید و کنار نور افتاب موهای دخترتونو نگاه کنید و تخم هایی ک رو مو هستند رو بادست بیرون بکشید چندبار تکرار کنید رفع میشه