۱ پاسخ

سلام.توی ساعت بازی خودتون با دخترتون با این عروسک انگشتیها براش قصه سازی کنید که کجای کارش اشتباهه و در مقابل با همون عروسک انگشتیها کار درست رو هم بازی کنید زمان میبره اما اثر خیلی خوبی داره توی بازی و با بازی به بچه ها رفتار درست رو یاد داد و اشتباهات رو بهشون گفت.
و احتمالا دخترتون انرژیش توی روز کامل تخلیه نمیشه ساعت بازی خودتون با دخترتون رو بیشتر کنید مثلا اگه تا الان ۲۰ دقیقه توی روز بوده از امروز به بعد بکنیدش ۴۰ دقیقه