۴ پاسخ

سلام..بنظر من شیر رو زودتر بهش بدین.
با تایم خوابش برنامه ریزی کنید.
پسر من بین ساعت ۷ تا ۸:۳۰یا خودش بیدار میشه یا هی توی خواب تکون میخوره..(این از نوزادی نشون گرسنه بودنشه)ک با این حال من شیرشو اماده میکنم بیدارش میکنم میخوره..بعد چند دقیقه میخوابه.
حدودا بین ساعت ۹ تا ۱۰ یا ۱۰:۳۰ بیدار میشه .بهش صبحونه میدم.گاهی کامل میخوره گاهی هم نه،بیشتر با غذاش بازی میکنه کمتر میخوره.بعدش مولتی میدم ک واسه ناهار اشتهاش خیلی خوب تر بشه.
بچه ها هم مثل ما هستن گاهی ی غذایی رو دوس دارن گاهی هم نه،گاهی غذای مورد علاقه شون هس ولی اشتها و میل ندارن.

شاید زیاد بهش شیر میدیقبل صبحونه بهش قطره مولتی ویتامین بهش بده تا اشتهاش خوب بشه تخم مرغ سرخ شده یا املت پسرم خیلی دوس داره شاید دخترت دوس داشته باشه امتحان کن شاید اون چیزی که بهش میدی دوس نداره

گلم وقتی بیدار شد بهش شیر نده اصلا بعد بزار بعد نیم ساعت بهش بده کامل میخوره گرسنش میشه

عدسی ‌یا تخم مرغ خرمایی حلیم