۱۱ پاسخ

من دخترم از۵ماهگی شروع شد و الانم 1۶تا داره

پسر من 4 ماه و سه هفته بود دوتا درآورد نگران نباش تا 15 ماهگی درنیورد ببرش دکتر فک کنم آمپول میزنن درمیاد

سلام، تو رو خدا جواب بديد،پسر منم 14 ماه داره و دندون نداره،دختر شما کی دندون در آورد و جیکار کردید تا دندون در اورد

دختر من یکسال و یک ماهشه ده تا دندون داره،اما برا دراومدنشون خیلی اذیت میشه کلا از غذا میفته تب میشه،بنظرم دندونا هرچی دکتر و با فاصله تر دربیان بهتره،مال دخترم پشت سرهم در میومدن خیلی اذیت میشد

تا13ماهگی عیب نداره بعدش دکتر باید ببینه من پسرم دکتر دید ویتامین د دوز بالا داد در اومد.

پسرمن از۷ماهگی درآورد

سلام نگران نباش بچه ها باهم متفاوتن من شنیدم تا18ماهگی طبیعی هست،اما اگرتا15ماه دندون نیاورد ببرش دکتر،
دخترمن 5ماه ونیم درآورد ،

سلام پسر من تا دوهفته پیش فقط چهارتا داشت ولی الان همه دندونای بالا رو دراورده شاید همه رو یدفه باهم دربیاد

ببر دکتر امپول میزنه

احتمال زیاد بخاطر کمبود د۳ هستش. کمبود د۳ باعث عدم جذب کلسیم میشه. چون دختر منم اینطور بود‌.‌ امپول د۳ دکتر براش تجویز کرد و بعد دو هفته دندون دراورد. حتما ب پزشک مراجعه کنید

گلم نگران نباش ، ولی ممکنه بخاطر کمبود کلسیم باشه بهتر ببریش دکتر عزیزم