۷ پاسخ

دکتر به من میگفت یه ذره آبجوش نبات با یه قاشق کوچیک عرق نعنا بهش بده میشه گریپ میکسچر طبیعی ، تا پیشش هستی هم به شکم بخوابونش ، تو تغذیه خودت هم خیلی مراعات کن ،چای نبات هم از خودت جدا نکن ، نفخ شیرتو میگیره ، ان شاالله زود دلش خوب بشه

قطره پدی لاکت بده

عزیزم هیچ کاری نکن هیچ قطره ای به بچت نده وقتی ترکیبات این قطره ها مشخص نیست واس چی الکی بدی به طفل مصومت .....این دردا طبیعیه باید یکم تحمل کنی ....خودت عرق نعنا فقط بخور نفخ شیرت کم میشه به تدریج اونم خوب میشه من دو هفتس روزی دوتا استکان عرق نعنا با نبات میخورم بچم خیلی اروم شده .....اون قطره مطره ها الکیه ...کولیک و نفخ واس تکامل روده ها و فرایند گوارشه پس قطره فایده نداره ...

یا گرایپ میکسچر بده،یا اینکه بادیان رو با ی کوچولو نبات جوش بده ولرم ک شد بده بخوره،اگه شیرخودتو میدی هم بومادران جوش بده تیره ک شد صافش کن خودت ۳وعده بخور هم دل درد بچه خوب میشه هم اسهالش نمیکنه

دکتر برا پسر من قطره پدی لاکت داد هر عصر بهش میدم و کولیک داد اگه کولیک خارجی گیرت بیاد بهتره

الان چیکار کنم

میگن تا ۳ یا۴ ماهگی خودبخود خوب میشه و باید دوره ش بگذره