۷ پاسخ

سلام حدود 5روزه بچه ختنه کردم زیر آلت تناسلیش احساس میکنم زیادی بریده شده چیکار کنم

سلام برا پسر منم انگار گوشت اضافه آورده ،خیلی نگرانم

سلام عزیزان پسرمن دوماهه ختنه شده به روش سنتی زیرالتش گوشت اضافه داره نمیدونم بایدچیکارکنم دکترگفته بیاردوباره جراحی کنم ولی خیلی میترسم

سلام خانمی. هنوز اون گوشت اضافی که گفتین تو الت پسرتون مونده یا برطرف شده؟

سلام عزیزم
منم پسرم و هفته پیش ختنه کردم، نمیدونم گوشت اضافه آورده یا نه
واسه پسر شما خوب شد؟من شنیدم میگن خوب میشه
عکس داری واسه من بفرستی، ببینم مثل پسر منه یا نه

چیکارکردن پس ؟؟؟

سلام، پسرای من سنتی بودن ولی اطرافیان هرکی حلقه زد این مشکل رو داشته