۷ پاسخ

باید خستش کنی. با بازی و نرمش دادن بدنش. با حمام بردن. رقصوندنش. شکمشم که پر بشه حتما میخوابه.

منم مشکل شمارودارم همش خداخدامیکنم تواین وۻع خونه مهمون نیادبرام

دختر منم کم خوابه شدید یه وقتایی تو بغلم ناهار میذارم باهاش ولی انقدر باهاش بازی میکنم یه ساعت میخوابه ببین اغوشی استفاده کن برای کار خونه اگه نمیخوابه

حتما بچتون سیر نمیشه اگه بچه سیر بشه خوب میخوابه یا حتما دلش درد میگیره که خوب نمیخوابه دایمیتکون بده بهش اصلا ضرر نداره

منم همینجور عزیزم دخترم همش کپ میشه نمیخوابه 😒😐😐😟

سلام دختر منم خوابش کمه واقعا سخته البته من یه دختر دیگه دارم سیزده سالشه خیلی کمکم میکنه

سلام
شاید ترسیده براش ی سرکتاب باز کن بهت میگه پسر منم همینطوری بود الان خوب شده
ر