پسرم از حمام و دستشویی میترسه چیکار کنم ؟؟

۵ پاسخ

اسباب بازیهای که دوست داره واسش ببرین حمام واول بااون بازی کنین وشیرپایین حمام وبازکنین ودراخردوش وبازکنین

سلام..
منم همین کارایی ک مامانای عزیز توضیح دادن رو میخواستم بگم..خودم از همین شیوه ها استفاده میکنم‌.

اگه هم مقدور باشه ک در حموم باز بمونه با گوشی بیرون در ،براش موزیک کودکانه میزارم و باهاش میخونم.
اول خودتون باهاش اب بازی کنید بعد ک خودش مشغول شد اروم اروم بشوریدش.
واسه دستشویی هم ی توالت فرنگی کودک و دمپایی عروسکی براش بزارید یادش بدین رو بشینه فقط جهت بازی..نه گرفتن از پوشک.چون زوده براش.
محیط دستشویی براش عادی میشه.

من دخترمو قبل از شروع حمام یه ربعی می زارم توی وان خودش کلی آب بازی میکنه واسه همین اصلا از حمام نمیترسه خیلی هم دوس داره ،شما هم امتحان کن

حتما اسباب بازیای ک دوس داره رو با خووت ببر تو حموم براش خوتدم باش حموم کن ی جورایی آب بازی کنید عروسشو حموم بدم دسشویی هم ک میری بزار در دسشویی باز باشه ک ببینه تو رو و اینکه چرا میری دسشویی و چ میکنه ترسش کم کم میریزه

گلم وقتی میری حمام ببرش بنشونش توی سبد یه تشت که سر نخوره بیفته، اسباب بازیاشو ببر و اجازه بده حمام کردن خودت رو ببنه و تو هم با لذت از مراحل حمامت براش تعریف کن و مدام باهاش حرف بزن، یه دستشویی رفتنم همینطور، بچه باید ببینه اصلا جای مخوف و بدی نیست، بلکه کساییکه میرن دستشویی چکار میکنن و جوری در رو باز بذار که چهره ات رو ببینه و باهاش حرف بزن که خیالش راحت شه