۷ پاسخ

کمتر شیرش بدید توی تایم های کمتر مثلا هر یک ساعت ده دقیقه حتما آروغش رو بگیرید روی بالشت شیب دار بزاریدش به پهلوی چپ حل میشه من بچم. شیر بالا میآورد دکتر گفت برای اینکه دچار رفلاکس نشه این کارها رو بکنید هنوزم که بزرگ شده بازم همون ساعتی ده دقیقه شیرش میدم بیشتر بدم بالا میاره وزنگیریش هم خوبه و طبیعی
شمام امتحان کن اگه وزنگیریش خوب بود دوباره ببر پیش متخصص اگه وزنگیریش خوب نباشه وبازم با رعایت این موارد بهتر نشد چاره ای جز استفاده نداری

سلام.معده ی بچه الان خراب هست...
اگه بهش دارو ندین وضفیت رفلاکس برای معده عادت میشه و تا آخر عمرش رفلاکس و مشکلات دیگه معده داره... اگه دارو بدین انشالله تا 4 یا 6 ماهگی تموم میشه

پسر منم اینجوری بود البته توماه های اول خیلی زیاد کلا حبدباتو تا یه مدت از برنامه غذاییت حذف کن... من بردم دکتر شیر خشک ببلاک ar داد با قطره بی بی کر و ساشه ی امپرازول ک پودره تو اب حل میشه میدم میخوره خیلی بهتر شده

یه پودر دکتر براش مینویسه، باید باشیرت قاطی کنی بدی بهش، ولی کمیابه

رفلاکس داره ببرش دکتر گوارش بهش دارو میده باشیر ببلاک ای آر

نه ضرر نداره نگران نباش داروهاشو بده تا چهر الی شش ماهگی کاملا خوب میشه

منم پسرم رفلاکس داره همین دارو را خورد به اسهال افتاد بهش ندادم رژیم غذایی خودتا رعایت کن