۶ پاسخ

واسه اسهال پدی لاکت خوبه.

زینک پلاس باید بدی. زینک سولفات همون سولفاتش اسهال میاره.

اره پسر من اسهاله دکتر بهش داده هر 12ساعت اما ب درد نمیخوره پدی لاکت خیلی بهتره

دکتر ب پسرم داد برا اسهالش ولی بهش تساخت بیشترش کرد معمولا زبنک گلوکونات خوبه شکمو سفت میکنه با شیر خشک آال110 و یا پودر کیدی لاکت عالین

سلام دکتر به دختر منم داده بود واسه اینه که اشتهاش باز بشه از یه طرف اسهال میشه بیحال نشه میلی به غذا داشته باشه
واسه اسهال سنجد تو ماست بریز خیلی عالیه پودر پدی لاکت تو ماست بده زرده تخم مرغ و موز یکم سبز و هویج و سیب زمینی پخته عالیه

زینک مگه واسه اشتها نیست