۶ پاسخ

عزیزم ده کیلو واسه یه بجه دو سال و پنج ماهه کمه به نظرم با یک پزشک مشورت کنید و خودتون هم تو خونه تقویتش کنید چهار مغز قلم گاو وشتر مرغ وکته با کره ودفعات میان وعدش رو زیاد کنید در میان وعده ها هم از سیب زمینی سرخ کرده وفرنی وحلوا باکره به وزن دهی بچه کمک میکنه

سلام بهتره از غذاهایی که مقوی هستن استفاده کنید با طعم هایی که برای کودک خوشایند باشه ودر کنار اون اگه از شربت اشتها با تجویز پزشک استفاده کنید در ضمن غذا هایی که کودک دوست داره به صورت کبابی طعم دارش کنید خیلی خوشایند تر میباشد موفق باشید

سلام تخم بلدر چین خیلی خوبه هم برای وزن و خیلی بیشتر برای قد.
سویق گندم هم خیلی خوبه از جای معتبر بگیر حتما و توی غذاهاش و حتی تو شیر و...میشه ریخت.شربتهای مولتی ویتامین و اهن هم خوبه بدی چون خیلی مواقع کمبود اهن یا ویتامینها باعث کم اشتهایی میشن.

سلام دوست عزیز. توی غذا و خورشت ها عصاره قلم و عصاره پای‌مرغ بریزید .بهم برای وزندهی خوبه و هم‌برای استخوانبندی.

سلام پسر منم یازده کیلو ،دکتر غدد بردم گفت تو این سن معمولا اکثر بچا همینطورن شربت اشتها ویتامکس داد عالی بود ولی گفت بیشتر از ی دوره نده چندماه نده بعد اگه خاستی دوباره بده،زینک زیادی بدی باعث بلوغ زودرس میشه

سلام عزیزم شربت زینگ سولفات بهش بده اشتها داره من ی یگانه میدم با طعم میوه بخر براش ک بخوره