۸ پاسخ

به گوشش ان ان بمال یایه کرمی هست توداروخانه بگی‌برای کسی که گوششوسوراخ کرده میدن تبشم زیاد نیست قطره اش رو بده سروقت فقط اندازه بده تااثرکنه اگه خیلی نگرانی پاشویه بکن شایدازدندون دخترمن اینطورشدتبش۳۹.۵بودبعدچندروزدیدم‌دندون داره درمیاره

گوشواره اش طلاست؟
شاید حساسیت داره بنظرم دربیار امکانش زیاده که بچه اذیت با تب نشون داده و بهش هر چهار ساعتی استا بده برای اسهالم کته با ماست موسیر بده چند وعده موز و رنده سیب و هویج پخته هم بده اسهالش خوب میشه.

تازه گوششو سوراخ کردین عزیزم ؟ شیاف استامینوفن و گذاشتن برش های سیب زمینی خام رو پیشونیشش خیلی موثره

اگه تب داره هر چهار ساعت چرا نمیدی

ببین پسر منم یک هفتس اسهال بود اما سه بار دکتر بردم گفت اگه اسهال همراه با تب باشه و بی حالی خطر داره بنظرم ببرش دکتر

تبش و اسهالش بخاطر دندوناشه ب احتمال زیاد...تتراساکلین چشمی بگیر بزن ب گوشش

گوشوارحلقه ای خوبه،این مدلی حتماگوششواذیت میکنه

خو برا اطمینان میتونی گوشوارشو در بیهری .تازه سوراخ کردی ؟