۸ پاسخ

روزا خستش کن نزار بخوابه خوابشو همینجوری کم کم تنظیم کن

راستی نرم افزار((lullabo)) از اینترنت بگیر پر اهنگ های خواب و صدای های سفید مثل صدای سشوار و بارون و قطار و ایناست ... براش اهنگ بزار موقع خوابش کم کم به این اهنگه عادت مسکنه و میفهمه با شدای اهنگ باید بخوابه خیلی تاثیر داره امتحان کن

سلام آبجی شاید دل درده بهش رازیانه بده یا شربت گریمیچر معدش کارکرده یانه پسرمنم خیلی اذیت میکنه مامانم بهش ازاینا میده یا نبات داغ .بچس دیگه شبا دیر میخوابن ازمنم الان روپامه تا خواب بشه باهاش بازی کن خسته که شد بدنشو با روغن بچه اسطوخودوس چرب کن خوب بعد قنداقش کن راحت میخوابه .

پسر منم تا 3 صبح بیداره . اوایل کولیک داشت گریه میکرد قطره کولیک ایز بهش دادم بهتر شد
نفخ نمیکنه ؟ مثلا باد شکمش زیاد باشه ؟
صورتش و جمع نمیکنه خودش قرمز کنه و زور بزنه ؟ اگه اره کولیک داره ...

مال منم همین مدلیه خواهر

حتمن امتحان میکنم ممنون

گرایپ میکسچر بهش میدم نفخ هم نداره ولی شیر خشک بهش میدم نمیدونم بخاطر این باشه ؟

سلام منم همین جوریم شبا یه بار بانوژ میدیمش با پتو بعد دیگه خوب میخوابه شیر به شیر بیدار میشه