۱۰ پاسخ

حتما حتما تا قبل یکسالگی ببر دکتر متخصص اطفال واسه چکاپ

بچت سالمه شک نکن .اگه نشستنو بلد نیست این روسو ک میگم انجام بده زود یاد میگیره .به جا بالشت گذاستن دور بجه پتو یا لحاف کع سنگینع دورش بپیچ.یعنی بچتو نشسته بزار بعد لحافو دورش ببیچ .چن روز هر روزیم چن دیقه بزهری یاد میگیره .جلوشم اسباب بازی بزهر باهاش بازی کن سرگرمش کن بزار تحملکنه یادمیگیره.من دخترمو این شکلی یادش دادم

عزیزم باهاش تمرین کن نشستن رو .و یه دکتر هم ببرش واسه اینکه خیالت راحت شه انشاله که چیزی نیست 😊

یعنی چی رو شکم راه میره منظورت سینه خیز ؟

سلام به خودت استرس نده،فقط یک متخصص خوب پیدا کن دخترت ببر دکتر،من خودم مامانم میگفت تا دوسالگی راه نمیرفتی،،توی عکس دخترت توی رورئک ایستاده پس نگران نباش حتما برای اینکه خیالت راحت بشه دکتر ببرش

عزیزدلم
بچه ها متفاوتن
یکییشون زود دندون میاره
یکیش میشینه
یکیش چاردست و پا.
فقط باهاش باش
تمرین کن
علی ما از ۴ ماهگی مینشست
درحالیکه پسردوستم تا الانشم ننشستههه
را افتاد
نگران نباش

خب تمرینش بده عزیزم
ناراحت نباش
ببرش دکتر ک خیالت راحت باشه

عزیزم مولتی ویتامین شو حتما بده بخوره آفتابم بخوره واسه ویتامین دی میگم براش خوبه دیگه نری تو آفتاب بسوزونیشا😊 خودت کمکش کن بشینه زیاد اینکارو انجام بده تمرینش بده...دکتر نبردی ببینی چی میگه؟؟

توروروئک که به این خوبی وایستاده.نگران نباش چیزای مقوی بهش بده کم قوه اس.کمرشوباروغن بادوم چرب کن

بیرون هم میبری منظورم جلو نور افتاب