۴ پاسخ

سلام باهاش همراهی کنین و بیشتر سوالاتی مطرح کنین که بتونه جوابگو باشه کم کم این نیاز برطرف میشه و انجامش نمیده اما اگه دورش کنین بیشتر تحریک میشه واسه انجامش ودور از چشم والدین چون میدونه دعواش میکنین من پسرم از اتیش زدن خوشش میومد پس ظرف فلزی براش اوردم واتیش روشن کردم و تیکه های پارچه پلاستیک وهر جسمی که توی خونه بود رو باهم اتیش زدیم بعد ازش میپرسیدم چرا اب شد چرا زود سوخت اونم توضیح میداد ودیگه تموم شد

سلام عزیزم این کارا تو این سن طبیعی چون بچها کنجکاو هستن پسر منم اینطوری بود با مشاور ک صحبت کردم گفت زیر نظر خودتون انجام بده عیبی نداره گفت اگه الان این کنجکاویش بر طرف نشه فردا بزرگ شه با ترقه اینا سروکله میزنه اگه الان یکم دستش تاول بزنه بهتر از اینه ک بزرگ شه کارای خطرناک انجام بده

مثل پسرمنه اگه راهکاری پیدا کردین ب منم بگین پسرمن نترسه خیلی همش دنبال اتیش زدن وکلا کارای خیلی خطرناکه

سلام عزیزم، مثلا چه کارهایی میکنه