۴ پاسخ

خداوند صبرتون بده فقط باید سرگرمشون کنید به کارهای جذاب مثلا ورزش واقعا نمیشه کاری کرد

سوره عصر رو زیاد براشون بخونید و تند تند بیرونشون ببرین

سلام خدابه شما صبربده وغم واندوه وازشما وخانواده تون دور کنه، به تنهایی نمیشه چون بچه هاتون کوچیک هستند ودرک این موضوع براشون سخته، حتما ازیک مشاور کمک بگیرید همسرمن وقتی ۹سالش بودپدرشون فوت کرد دوتاخواهروبرادربزرگ تر هم داره ولی تاثیرفوت پدرشون بیشتر روهمسرمن بوده وتامدتهابیقراری واذیت میشده ولی یک مقدار استرسی وزودعصبانی میشه شایداگرهمون موقع رسیدگی میشدکمتراذیت میشدخودش،مشاورخیلی کمک میکنه مامان گل

خدا صبرت بده هرجور شده حواسشون راپرت کن وای سخته😭