۳ پاسخ

عزیزم جیغ زدن یکی از رفتارهای کاملا طبیعی کودک است کودکی که نمیتواند حرف بزند خواستهدهایش را با جیغ بیان میکند شما باید ارامش خودت حفظ کنی صبور باشی اصلا سرش جیغ نکشی در این شرایط ....باید حواسش پرت کنی مثلا ببری گل بهش نشون بدی بعدم سعی کنی باهاش زیاد حرف بزنی تا بچه تخلیه بشه..این دوره زمان داره بعد خود بخود خوب میشه

خب دیگه خودت میگی بی حوصلس جیغ میزنه پس یه کاری کن حوصلش سرجاش بیاد سرگرمش کن بیرونش ببر یا اینکه اگه خستس بخوابونش

گلم کاریش نمیشه کرد اگه بهش تذکر هم بدی بدتر انجام میده پس وقتی جیغ میزنه اصلا نه اهمیت بهش بدین نه نگاش کنید خودش دیگه از یادش میره کم کم