۶ پاسخ

عزیزم دختر منم همینطوریه بعضی اوقات

شاید شیرت ترش شده یامزش عوض شده

خوب عزیزم وقتی گشنشه و بی قرار اون یکی که میخوره بهش بده اذیت نشه.سراون یکی سینتو شیرین کن ببین میخوره یا شیرتو بدوش بربز توی شیشه بده بخوره

اشکال نداره عزیزم بچه ها تو این ماه یکم بد میگیرن دخترم منم چند روز بود نگرفت ولی گذاشتم خیلی که گشنش شد بعد اون سینه رو دادم گرفت میگیره نگران باش

دلش درد نداره؟؟؟

یه کمی ازش بدوش تابتونه بگیرتش .یابادستت نووک سینه اتو نازک کن بکشش تابتونه بکیرتش،دخترمنم اینجوری نمیتونست بخوره .دکتریادم داد