۵ پاسخ

شیرخشک هم میدی؟؟؟

پزشکتو عوض کن عزیزم استفراغ جهنده خطرناکه باید دارو بده.ببر متخصص دیگه

عزیزم به بالااوردن شیری که خورده به خاطر اینکه بعدازخوردن شیرش باید به پشتش بزنی تااروغ بزنه چون همراه شیریکم هوا میره تومعده اش این باعث میشه معده شیرروپس بزنه

سلام بچه منم همین جوری البته بعداز سه چهار روز اینجور میشه فکر کنم سر دلشون سنگین میشه من وقتی خوب اروعش نگیرم اینجوریه حتما آروغ بگیر وزود نخوابونش وفاصله زمانی شیر دادنش رو رعایت کن

من دخترم شدیدا اینجوری بود دکتر گفت معده اش شله پسرمم ی ذره بالا میاره براش رانیتیدین تجویز کرد