۷ پاسخ

اره پسر من با اینک بیشتر خشک میخوره یعنی شیرم کمه بخاطر همین شیر خشکی شد ولی هنوزم سینم وخوب و بهتر حتی ازشیشه میگیره

سلام روزی دوبار شیرخشک‌میدم دخترم بعدش حتما باید سینه رو بگیره تا خواب بره

من میدادم دیدم داره سینه مو ول میکنه دیگه قطعش کردم.

سلام عزیزم با سرشیشه ارتودنسی بده ول نمیکنه از من ک فعلا میخوره

سلام هرجوری هم بدی سینه تو ول میکنه
الان دختر من دیگه شیر نمیخوره با اینکه اوایل با قاشق میدادم

نه روزای اول بیشتر سعی کن سینه خودتو بدی در کنار سینه اگر شیر نداشتی با سرنگ شیر بچکون دهنش که سینه گرفتن رو فراموش نکنه

اول از سینه هات بهش بده بعد با پستونک بهش بده مامان جان