۷ پاسخ

چرا نان ادامه ندادی عزیز

من از اول اپتاميل دادم خوبه

سلام دقیقا پسر منم مثل پسر شماست الان ۶ماهشه شیر خشک نان میخورد آخر ۵ماهگی عوضش کردم بهش آپتامیل دادم ی مدت خوب خورد تا یک هفته الان دوباره زیاد نمیخوره منم شنیدم میگن آپتامیل برای وزن گیری خوبه بردمش دکتر گفت وزنش نسبت به سنش خوبه

عزیزم بچه با بچه کلا فرق میکنه باید ببینی بهش میسازه یا ن؟؟؟؟ولی اپتامیل شیر خوبیه امتحان کن انشالا ک نتیجه بگیری😘

من ب پسرم دادم بهش ساختدو روز یبارم دفع داش فقط پنج ششتا تموم کرد تو پونزده روز.دیگ ندادم بهش 200گرم اضافه کرد با ششتا شر خشک

باید شیرخشکارو امتحان کنین ببین کدوم بهش میسازه من خودم از نان خیلی راضیم

نان خیلی بی مزه است اپتامیل به شیر مادر خیلی نزدیک تره انشالله بهش بسازه