۳ پاسخ

فعلا خیلی کوچکن.نباید انتظار داشت.اما شما جلوش اینکار رو بکن و بهش بگو که باید بعد از بازی وسایلت رو جمع کنی.کارهای کوچیک بهش واگذار کنید.کم کم یاد میگیره.

سلام عزیزم..من همیشه یه اسباب بازی میارم خوب ک باهاش بازی کرد و ازش خسته شد...بهش میگم.دوس داری یه بازی دیکه بیارم بازی کنی؟وقتی تایید کرد..میگمش حالا بیا اینو کمک هم جمع کنیم تا یه اسباب بازی دیکه بیاد..بعد ب صورت بازی یا شعر خوندن .جوری ک اونم علاقه پیدا کنه جمع میکنیم...این شیوه ک برای من خوب بوده و عادت کرده .‌شماهم امتحان کنید 🌹

سلام
بهش بگو بیا باهم اسباب بازی ها رو جمع کنیم و این کارم به یه بازی تبدیل کنید مثلا اهنگ خنده دار با دهانتون بزنید که خندش بگیره و اونم بیاد کمک کنه و بگید الان بازی جمع کردن داریم.به مرور خودش یاد میگیره