۱۱ پاسخ

ممنونم☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

پسر منم استپ وزنی داره چندماهه ،میخرم میدم بهش
ممنون🌷🌷

سلام عزیزم خداروشکر

خانمی من سانستولی که زینک پلاس داره میدم اما اصلا توی اشتهاش تاثیری نداره به نظرتون بازم اگر زینک پلاس خالی بدم اشتهاش باز میشه

اره منم دیروز گرفتم پسر منم کم غذا شده بود

من شربت زینگ سافت میخام بگیرم ب نطرت خوبه چون سفارش دادم عوارض ایناکه نداره کسی از اطرافیانتون اینونداده

سلام خداروشکر ک شربتی ک ب فرزندتون دادید براش مفید بوده
میشه اسمش
رو بهم بگید چون مارکهای شربت زینک خارجی زیاده

شما دکترهم بردینش بخاطر افت وزنش؟ازمایش نوشت؟چون منم این مشکل دارم

راس میگین؟ ینی اشتهاش اصلا نبود؟ چند کیلو هس پسرتون؟ دختر منم خیلی کم وزن و اشتهاس

ممنون ازتجربه تون 👌👌👌

شربت خیلی خوبیه و زینک سافت بهتر چون علاوه بر رشد جسمی باعث رشد ذهنی هم میشه