۱۲ پاسخ

من اینجور مواقع ترنجبین استفاده میکردم برا پسرم هم ضرر نداره هم جواب میگرفتم

اون از شیر خشکه بچته شیر خشک عوض کن بعضی موقع ها بعضی شیر خشک ها به بچه ها نمیوفته

یه کم شکر قرمز روش آب جوش بریز حل که شد وولرم شد چند تا قاشق کوچیک بهش بده بچه من که بهش میدم شکمش کار میکنه

آب قند بهش بده چند ساعت بعد اثر میکنه

اطراف معقدش وازلین بمال همیشه

تا ۷روز عادیه البته بدون دلدرد و اذیت باشه
وگرن یکم وازلین براش شیاف کن بعد ۱۰ دقه پیپی میکنه

ترنجبین بده خیلی خوبه

شیاف گلیسیرین بزن بهش

یه قطره روغن زیتون بریز تو شیرش بده بخوره دخترمنم ده روزی میشد پی پی نکرده بود بردم دکتراینو گفت بهش دادم سریع پی پی کرد دیگه هم خوب شد

تایک هفته ده روزطبیعیه نگران نباشید

دختر داداشم اینطور بود

اشکال نداره میخات چاق بشه