۳ پاسخ

سلام من دیرپزپسرموختنه کردم هر4ساعت قطره دادم بنطرم ی دفعه قطعش نکن 6ساعته کن شایدبخاطرهمون فطره بوده ک گریه نکرده دکترب کن گف حتماتا24ساعت بهش قطره روبده..ومدفوع هم ربطی ب ختنه نداره

منم سه روزه ختنه کردم و فقط یبار استا دادم ن ربطی نداره ب مدفوع

نه اشکال نداره.استا واسه درد و تب هست.وقتی بی قرار نیست نمیخواد بدی.منم ندادم.
کاری ب ختنه نداره.پیش میاد بچه ها یه موقع هایی چند روز هم مدفوع نمیکنن.موردی نداره