۷ پاسخ

فقط آرامش خودتو حفظ کن . بچه ها همه همینن . منم دخترم نه میزاره آشپزی کنم نه کارامو کنم . اما تا حالا فقط سعی کردم آرامش داشته باشم

همه بچع ها همینن باور کن اصلا روال قبل رو نداریم ولی خداروشکر ان شاءالله سالم باشن

عزیزم واسش سرگرمی جور کن پسر منم همین طوری بود ولی الان واسش یه عالمه کارتون و شعر کودکانه دانلود کردم خونه سازی و اسباب بازی های موزیکال یکی دو تا گرفتم هم موقع غذا خوردن میشه خوب میخوره هم از صبح باهاش بازی می‌کنه

سلام عزیزم با اسباب بازی یا کارتون سرگرم نمیشه یا یه وسیله جدید بهش بدی تا سرگرم بشه ؟؟

منم زود عصبانی میشم و سر پسرم داد میزنم ولی دارم تلاش میکنم بتونم خودمو کنترل کنم، برا شیطنتشون که نمیشه کاری کرد باید روی اعصاب خودمون کنترل داشته باشیم

میکنه گاهی خییلی اعصبانیم میکنه که میزنمش بعدا واقعا پشیمون میشم چیکار کنم ازدست خودم خسته شدم

سلام پسر منم خیلی شلوغه ،فبلا مث شماها اعصبانی میشدم،بعد تصمیم گرفتم باید یکاری کنم اینجوری ک نمیشه همش هی داد زدن بچه هم یاد میگرفت داد میزد،این شد ک یه کتاب راجعب راهنمای تربیت کودک خریدم باخوندن اون کتاب دیگه میتونم با شیطونی هاش کنار بیام