۳ پاسخ

سلام عزیزم منم تو سونو انومالی بهم گفتش که بچم دختره .
فک میکنم زمان سونوی انومالی دقیقتر بتونن تشخیص بدن جنسیت جنینو چون یکم بزرگتر شده.
حالا برای اینکه خیالت راحت تر شه یه سونوی دیگه از جای معتبری انجام بده ولی ب دکتر سونو نگو قبلا برای تعین جنسیت رفتی تا نظرشو با دقت بیشتری بده .

نمیدونم چرا شک دارم همش میگم نکنه بازبعدا بگن پسره‌...من وقتی تو ۱۵ هفته بهم گقتن پسر انقد باهاش انس گرفته بودم اسمشو صدا میزدم براش حرف میزدم قربون صدقش میرفتم و حتی براش لباسو پتو پسرونه خریده بودم😔وقتی گفت دختره تو شوک بودم خیلی حس بدیه یهو جنسیت عوض بشه انگار نوزادتو بعد ی مدت گرفتن یکی دیگه دادن بهت

حالا بردم پسرونه هارو پس دادم دخترونه خریدم‌...خیلی سخته واقعا...باز بعدا بگن ن دختر نیس پسره....ولی هنوز اسم برای دخترم انتخاب نکردم😔