۷ پاسخ

سرلاک فقط چاق کنندس عزیزم من به دختر یه کم موز با پودر بادوم و پسته و آب یا شیر و بیسکوییت مادر قاطی میکنم میدم خیلی خوشمزس دوس داره خرما خیلی خوبه حریره پسته عالیه

هر چقدم شل درست کنی از شیشه در نمیاد من امتحان کردم

عزیزم قیمتش ۱۵یا ۱۶تومنه مارک نستله و چون کالریش زیاد باعث وزنگیری بچه میشه بله میتونی با شیر قاطی کنی بریزی تو شیش بدی بخوره می تونی شیر موز درست کنی سرلاکم بریزی خرما و بادوم هم بریزی بریزی تو شیشه بدی نینی بخوره

اصلان سرلاک واسه وزن گیری خوب نیس بهش سویق کودک بده ....تااستخون بندیش محکم بشه

ن عزیزم سرلاک نباید شل بااشه سرلا برنج خوبه کندوم خوبه برنج خوـموز خیلی خوش مزه من خودم ب پسرم میدم خیلی میخوره

هیچ سرلاکی وزن نمیده ....سویق بهش بده

عشقم من همیشه سرلاک میخرم،همون 16 17تومنه،فقط طعم حریره بادومش 22 یا 23تومنه
براوزنگیری گندمو خرما یاگندمو موز عالیه