۱۸ پاسخ

عزیرم اصلا این کارو نکنید بچه خفه میشه

سلام به فضولات ماده خر میگن راست میگن برای عفونت خیلی خوبه بخصوص برای عفونتهای واژن زنان یا مثانه مردان برای گوش درد هم خوبه خودم برای عفونت هام استفاده میکنم خیلی زود خوب میشم ولی برای نوزاد نمیدونم خوبه یا ضرر داره

عزیزم مدفوع الاغ و برای همه چی خوبه عفونت سرماخوردگی دودش کنی خیلی خوبه

چرا وقتی علم اینقدر پیشرفت کرده و اینهمه پزشک خوب هست و داروهای تایید شده وجود داره ادم باید بره سراغ این چیزها اونم برای بچه که بسیار حساس و ضعیفه. لطفا اینکارها رو‌ ترویج ندید. اخه مدفوع الاغ از داروی بهداشتی و مخصوص نوزاد می تونه بهتر باشه؟

مدفوع خر ماده. ویکس بزن پشت گوشش بهتره

ولی عزیزم بهتر واسه بچه دود نکنی چون به مرور زمان حساسیت میگیره اگرم دود کردی جوری باشه که دودش فقط تو گوشش بره

یکم دود بده به پنبه بزار رو گوشش یکم بمونه
شیر داخلش نریز به نظرم چون چربه شاید بدتر عفونت کنه

ول کن ها بوش خفش میکنه انقد بد ؟؟؟؟شیرتو بدوش چند قطره به هر کدوم از گوشاش بریز یه کممم ویکس بزن تمام درجا خوب میکنه

مدفوع الاغ...خیلی خوبه...ت سیگار کن دود بده

سلام اصلا انجام ندی بدترین عفونته

عزیزم بهتره هر بار که نوزاد رو از حمام در میارید،باگوش پاک کن های مخصوص خوب گوشاش رو تمیز کنید و اینکه ب بغل بخوابونید تا آبی ک تو گوش مونده بیاد بیرون اینجوری نوزاد دچار گوش درد نمیشه

اره خوبه خیلی عالیه

از روغن گیاهی سداب استفاده کنید، با دوبار استفاده به کل رفع میشه
ما هم اولش باور نکردیم ولی بعد استفاده فهمیدیم فوق العادست

کودخرماده میگن عنبرنسا برا عفونت خیلی خوبه ولی برا نوزاد هیچ دودی خوب نیست ریهاش اذیت میشن

واسه بچه اصلا خوب نیس از اینکارا نکنید توروخدا. استامینوفن بمال پشت گوشش

معذرت میخام مدفوع الاغو میگن

تو حیاط یا یه محیط باز بزار روی پیک نیک اتیش بزن دود که کرد پنبه بگیر روش پنبه رو بزار رو گوش بچه کلاه بکن سرش اصلا مشکل نداره منم اینکارو برا پسرم میکنم هم برا گوش دردش هم برا سرماخوردگی میذارم رو سینه اش

کود الاغ هست عزیزم خاصیت میکروب کشی داره
فقط بدی خیلی بدی داره