۱۳ پاسخ

منم معده ام ترش میکنه.دکتر گفت رانیتیدین بخورم.

واااای از معده دررد نگو که منو کشته دیگه تو این نه ماه ببین هیشکی اندازه من قرص رانتیدین نخورده شده روزی دوتا سه تا خوردم دمیترون هم زیاد خوردم اما بازم صبح قبل از بیدارشدن ینی تو رختخواب یهو با دردشدید بیدار میشم خیلی اذیتم خیلی

سلام عزیزم من خیلی داغون بودم یه وقتایی شربت ویه وقتایی هم قرص رانیتیدین میخوردم مشکلی نداره

شربت ضد اسید بخورید یا قرص ناشتا پنتو پرازول ، منم دارم میخورم و دیگ اذیت نیستم دکترم نوشت ،رانیتدین اصلا مخورید چون کلا این قرص سازمان دارو منع کرد برای همه ،دیگ خانم باردار ک جای خود داره ، رانیتیدین اصلا برای ترش کردن معدن مناسب نیست با دکترتون مشورت کنید

اره من میخورم با فاموتیدین ولانزوپرازول

منکه هروقت ترش میکنم یه سیب میخورم نیم ساعت بعدش خوب خوب میشم زیاد خودتو عادت ب قرص نده اصلا خوب نیست سعی کن بفهمی چی اگه بخوری ارومت میکنه همونو بخور یا مثلا لیمو ترشم خیلی خوبه ابنا رومن همه رو امتحان کردم

عزیزم ترش کردم معده و سوزش معده و درد تو بارداری طبیعیه منم دارم این مشکلو.سعی کن قرص نخوری.وعده هایه غذاییتو بیشتر کن مقدار غذایی ک تو هر وعده میخوریو کم کم کن .غذاهایه تند و پر ادویه و نفاخ هم سعی کن نخوری.

سلام عزیزم منم دقیقا همین مشکل رو دارم که دکترم بهم شربت مگنی میلک و قرص پنتوپرازول داد دوتاش عالی بود واقعا.چندروزه نفس راحت میکشم.واقعا کلافه بودم و از اشتها افتاده بودم .الان خداروشکر بهترم

رانیتیدین اصلا خوب نیس کلا ادمای عادی هم نباید مصرف کن من معده درد دارم اوایلش فاموتیدین ۲۰میخورم عالی بود هر۸ساعت میخوردم

رانیتیدین ک دیگه پزشکا تجویز نمیکنن تقلبی بودن جمع شدن لطفا نخورید.حجم غذاتونو کم کنید.بعد غذانخوابید.زیر سرتون بلند باشه. همراه غذا آب نخورید .دارو هم شربت بهتره اگه موثر نبود کپسول لانسوپروزل عالیه

رلنیتیدین کلا جنع شده بجاش فوماتدین بخورین عالیه

سلام،شربت ضد اسید بارداری که فقط آلومینیم و منیزیم داره استفاده کن اگه جواب نداد قرص رانیتدین مصرف کن

سلام عزیزم _ من هفته ی 33 هستم و حدودا از هفته ی 28 روزی دو دونه رانیتیدین می خورم و خوشبختانه مشکلی نداره با معده