۴ پاسخ

فعلا بزار ی دوهفته از روش بگذره نشون میده عجله نکن منم بار اول عجله کردم رفتم هیچی نبود ولی سه هفته گذش رفتم همه چی خوب بود

اول عزیزم دکترت رو عوض بکن برو سنو هاتو نشونش بده بزار دکتر تصمیم بگیره به نظر من از پیش خودت خوب نیست مخصوصان این که سنو برای بچه ضرر هم داره گلم

سونو واژینال دقیق تر نشون میده
اصلا باعث سقط نمیشه اگ اینجور بود ک کسی تو بارداری انجام نمیداد براش دکتر

عزیزم منم عین شمابودم نه نرو فعلا واسه بعضی هادیرنشون میده.سونو واژینال باعث سقط میشه ها