۴ پاسخ

سلام عزیزم اگر با ماشین میرید حتما کولر روشن کنید و نزارید گرما بخوره . اگر با هواپیما میرید موقع پرواز پستونک یا سینه بزارید توی دهانش دیگه مشکلی نداره

حالا نمیشه با این کرونا با بچه نری مسافرت🤔

نه عزیزدلم می تونی بری من پسرم ۲ماهش بود سوار هواپیما شدیم فقط تو اون تایم که تو هواپیما هستی بهش پستونک یا شیر شیر بده بمکه که گوشش نگیر نگران نباش و با خیال راحت سفر کن عزیزم

باید خیلی مراقب بود شهرهای گرمسیر هم نرین افتاب زده نشه موثع پرواز ونشست هواپیما سینه ات دهنش باشه ک گوش دردنگیره