۱۰ پاسخ

سلام .من تازه زایمان کردم ناف بچم مثل ناف بچه شماست خوب شد ناف بچتون رفته داخل

سلام از عطاری جفت بگیر اسیابش کن بریز رو نافش خودش خشکش میکنه خوب میشه

هیچی روش نزن بهداشت که بری بهت میگن چیکار کن

دختر منم اینجوری بود تازه ناف دختر من دیر افتاد رفته رفته خوب میشه

فتخ نافه درست میشه مال من هم بود خوب شد فقط باالکل سفید ضدعفونی کنین

سلام عزیزم اره نی نی منم اینجور بود.
ماله همه نی نی ها اینجوریه اولش.چون خیلی لاغر هستن.ولی بعدش که تپل تر و بزرگتر میشن نافشون هم میره داخل.

سلام اشکال نداره ناف دختر منم اینجور بود خودش خوب شد

سکه رو بزار تو گاز گره بزن با چسب کاغذی بزن رو نافش روزی یبار گازو عوض کن گاز معمولی استفاده کن از اون الکلی یا روغنی ها ن

سلام یک سکه بزرگ با کمی زیره داخل یک پارچه نخی بزار ودورش بدوز بزار روی نافش بعد با ناف بند ببند تا دوروز بعد فقط سکه خالی بزار زیره چرک نافش میگیره وسعی کن یک مدت ناف بندش ببندی

اگه نرفت تو یه سکه رو باچب محکم ببندروش بذار چندروز بمونه تا ناف کوچیک بشه من مال پسرم اونطوری بود سکه گذاشتیم خوب شد البته بعدخوب شدن زخمش انجام بده