۸ پاسخ

این سوپ دیروز من بود
ک یه تیکه سینه مرغ هویچ سیب زمینی یکم کره توش بود و با گوشت کوب خوب له کردم

سوپ ماهیچه. هویج. برنج. سیب زمینی و جعفری

این سوپ دیروز من بود
ک یه تیکه سینه مرغ هویچ سیب زمینی یکم کره توش بود و با گوشت کوب خوب له کردم

این سوپ دیروز من بود
ک یه تیکه سینه مرغ هویچ سیب زمینی یکم کره توش بود و با گوشت کوب خوب له کردم

این سوپ دیروز من بود
ک یه تیکه سینه مرغ هویچ سیب زمینی یکم کره توش بود و با گوشت کوب خوب له کردم

این سوپ دیروز من بود
ک یه تیکه سینه مرغ هویچ سیب زمینی یکم کره توش بود و با گوشت کوب خوب له کردم

این سوپ دیروز من بود
ک یه تیکه سینه مرغ هویچ سیب زمینی یکم کره توش بود و با گوشت کوب خوب له کردم

این سوپ دیروز من بود
ک یه تیکه سینه مرغ هویچ سیب زمینی یکم کره توش بود و با گوشت کوب خوب له کردم