۵ پاسخ

طبیعی عزیزم پسر من دقیقا همینطور
نگران نباش همه ی بچه ها اینطوریند بخصوص پسر

سرام گلم همه بچه ها اینطورن چون بدنشون نمیتونن تکون بدن تو خاب ثابت خسته میشن بیداری کشو قوس میان چیز خاصی نیس منو سر بچه اولم میگفتن بچت مشکل داره دم ب دقیقه کش و قوس میاد 😂

بخاطر رشد ذهنیشون و کنجکاویشونه و اینکه چون هنوز توان چرخیدن موقع خواب و این پهلو و اون پهلو شدن رو ندارن یه مقدار بدنشون ممکنه درد بگیره، دختر منم همینه و وقتی صبا پا میشه یکم با دست و پاش نرمشش میدم و کمرشو ماساژ میدم خیلی دوس داره و سرحال میشه، انگار که یه حالت کرختی بهشون دست میده، نگران نباشید نرماله حرکاتش😍

دقیقا پسرمنم همینجوره ولی هیچ وقت دلیلش نفهمیدم

پسر منم همینطوریه فک میکنم هنوز خوابشون میاد دلیلش شاید این باشه