۵ پاسخ

موز بخور جلو تهو میگیره یا یکم تمر هندی بخور ه وقت حالت تهو میگیری منم از بو تخم مرغ و پتیر خوردن بدم میاد ولی بخاطر نی نی بزور میخورم.نون ماست بخور.گوجه خیار اینا خیلی خوبه اسیدی هم نیستن ک ترش کنی

من صبحونه فقط پنیرمیخوره ازهمه چی بدم میادولی پنیرچون یکم شوره دوسشدارم توهم پنیربخورپنیرباگردویاخیار

اول صبح ک تهوع دارین بیسکویت پتی بور خیلی خوبه وکمک میکنه حالت تهوع رفع بشه،
میتونی پنیر وگردو بخوری؛کره مربا؛املت؛هندونه؛خیاروپنیر؛

سلام اگه ب چیزی میل ندارین نون خالی بخورین تامعدتون یکم عادت کنه بعد اجیل وچیزی که زیاد ازش بدت نمیاد

من هیچی نمیتونم بخورم هیچی تا میخورم بالا میاد😞