۶ پاسخ

ن عزیزم نگران نباش تا وزن بچه به ۲براب وزن اولیه برسه میگن باید بیرانشد بیدارش کنید بعدش دیگه بیدازش نکنید خودشون بیدار میشن

نه از 12تا 6بذار بخوابه گرسنه باشه بیدار میشه نگران افت قند هم نباش اون برا ماه اوله

شما بیدارش،کن کف پاشو ماساژ بده خلاصه با هر روشی شده بیدارش کن ک اگه شیر نخوره قندش میوفته و خوب نیست خدای نکرده

پسر من پنج ،شش ساعت بیدار نمیشه ،از همون بیست روزگیش همینجوری بود ،ولی بعدش تلافی میکنه ، مثل پمپ تا ظهر میچسبه و‌میخوره 😁😂😂

ن پسر منم ببدارنمیشه

عزیز بیدارش کن بده ۲۰ روز ب هلیام شبا شیر ندادم الان دور سرو وزنش خوب نیس