مامانا کسی از پوشک ببم استفاده کرده??خوبه??

۸ پاسخ

عزیزم به نظر من هرچی از قبل استفاده کردی همون استفاده کن ممکن پای بچه حساسیت بده تا مدتها دستت بند بشه
مای بی بی استفاده میکردم چون یکم سنگین بود گفتم بم بم بگیرم
اینم بگم هرموقع بچه ام جیش می کنه عوضش می کنم،چشمت روز بد نبینه پوشک باز کردم پای بچه وحشتناک سوخته بود تا مدتها دستم بهش بند بود و خودمم نابود شدم پای بچه ام اینطوری میدیدم
از داروخونه هم پماد گرفتم گفت اگه با این خوب نشد ممکن قارچ پوستی گرفته باشه با همین پوشکی که شما عوض کردید دیگه شانس آوردم خوب شد
هرچی از اول تا حالا زدی همون بزن ریسک نکن

میگن بچه عرق سوزمیشه ازترسم استفاده نکرم ازخودمای بی بی استفاده میکنم

من استفاده کردم اصلا راضی نبودم خیلی پس میداد .اما خب خیلی سبک و جمع و جوره

منم این سری گرفتم. خوبه

سلام عزیزم آره من استفاده میکنم خوبه

اره من اول مولفیکس استفاده میکردم الان دوماهه ببم استفاده میکنم ازمولفیکسم بهتره بنظرم مولفیکس ب خاطرعکساشو خط ادراری ک داره گرونه

من استفاده کردم پسرم اذیت شد

من استفاده میکنم عالیه