۵ پاسخ

نه عزیزم وزن دهی خوبی نداره اینو دکتر بچه هام گفت و اینکه میگفت چون مزه خوبی نداره خیلی از بچه ها به سختی باهاش کنار میان

اون بستگی داره به بچهابسازه یا نه من الان ازدوماهگی بهشون میدم خداروشکر خوب هستن نمیشه بگی شیربدی هست یا نه واسه هرکسی یه جوریه

من اپتامیل پپتی میدادم وزن نمیگرفت.

و اینکه ابن شیر بیشتر برای به هایی که به شیر خشک معمولی و حتی شیرخشک سویا آلرژی دارن تجویز میشه

گلم بایدببینی چه شیری باگوارش بچه ات سازگاره شایدشیرنان به یه بچه بیفته ووزن بگیره وبه یه بچه نَ‌.ان شاالله شیرآپتامیل پپتی جونیوربه بچه شماسازگارباشه.