۵ پاسخ

سلام آره سه مرحله یا چهار مرحله خونگیری هس،پودره هم خودش طعم داره نیازی نیس چیزی قاطیش کنی اصلا نباید چیزی بریزی تو پودره،ازمایشه یه چیز الکی نیس که خودت هرچی بخوای استفاده کنی عزیزم چون ممکنه هرررررچیزی رو ازمایشت تاثیر بزاره

سلام اره عزیزم یکم گلاب یا ابلیمو با خودت ببر بریز تو پودری که برات میدن تا راحت تر بتونی بخوری

بله 8 ساعت نباید چیزی خورده باشید اب اشکال نداره

تو 6 ماه یعنی چندهفتگی ؟؟من انجام ندادم

بله باید ناشتا باشی و چند بار هم خونگیری داری و کلا در طول زمان انجام ازمایش نباید چیزی بخوری غیر همون پودر شیرین که بهت میدن
ولی به نظرم نباید هیچی قاطیش کنه ممکنه روی نتیجه ازمایشت تاثیر داشته باشه
خود اون شربتها طعم دارن پس هیچی باهاش قاطی نکن