۴ پاسخ

سلام اصلا کار درستی نکردی
وقتی اقدام میکنید به از پوشک گرفتن دیگه به هیچ عنوان نباید کوتاه بیاید حتی اگه یک یا دو ماه هم طول بکشه و جیششو نگه باز شما باید به تلاشتون ادامه بدید تا موفق بشید.
وگرنه کارتون سختتر و زمان بر تر میشه .

وقتی از پوشک گرفتی به هیچ عنوان دوباره پوشک نکن،برای من تا 2 هفته اول همش با بازی بود و جایزه
برای من خوراکی،اسباب بازی های کوچیک تو خونه آماده داشتم بهش میگفتم وقتی بریم دستشویی بیایم پشت در منتظر تو هستن و همینجوری رفتم جلو تا عادت کرد

سلام بنظرمن کارتون درست نیس چون بچه شرطی میشه ومیگه اگه جیش نکنم دوباره مامانم پوشک میبنده.

به نظر من اشتباهه ترک عادت زمان میخواد نباید عجول بود دختر من بعد سه ماه باز شد از پوشک بعضی وقتا دیر میگه و خودشو کثیف میکنه خودشم ناراحت میشه ولی من اصلا پوشکش نمیکنم الان یک هفته هست که اصلا کثیف نمیکنع ب اش جایزه میدم هربار که دستشویی میره