۷ پاسخ

دقیقا خواهر منم دوقلو داره وونم همین حس رو داره.نگران نباش طبیعیه.بخاطر فشار کارهای دوقلوهاست،دوقلو دوبرابر کارنداره،چهاربرابر یه بچه کار داره.اثرات خستگیه.اگر دوست داری استقلال داشته باشی و کمک هم داشته باشی،روزها رو بگو بیان پیشت و یواش یواش تایم تنهایی ات رو بیشتر کن.دست تنها زود خسته میشی و اگر مریض بشی بدترا.

افسردگی بعد زایمان طبیعیع من دکتر اعصاب رفتم دادو داد عرق بهارنارنج بخور خونه خودت بمون تا عادت کنی عکس بچها روبفرست من عاشق دوقلوها هستم

من مامانم وقتی ک رف بغض کردم واستادم گریه.

عزیزم خودت رو بزار جای من شهر غریب دخترم که دنیا اومد دست تنها برا زردی دخترم ۵روز بیمارستان بودم بعد اومدم خونه دست تنهاا خودم همه کارام رو میکردم حتی حموم خودم بردم و تا الان که ۵ماهشه خودم همه کاراس دو کردم و تنها ی تنها ... غصه نخور خودت دیگه یپ مامان یه فرشته ای سعی کن قوی باشی عزیزم

من الان خودم اینطوری شدم نمیتونم تو خونه خودم بمونم همش گریه میترسم

منم دوقلو دارم
من خونه مامانم که میرم احساس افسردگی میکنم

عزیزم منم پسرم که به دنیااومد مامانم ۳ماه تمام شبانه روز پیشم بود خیلی عادت کرده بودم بعدش که رفت واقعا سخت بود اصلا توخونه نمیتونستم تنهاباشم