۱۱ پاسخ

هشت ساعت ب هشت ساعتم باید بدی یکیشو ۱۲ شب بده یکیشو هشت صب یکیم ۴ ظهر

عزیزم دایمتیکون من میدادم اصن تاثیر نداشت شربت گریپ میکسچر بهش پشیمون نمیشی عالیه

روزی سه بار
هر بار ۸ الی ۱۰ قطره

من روزی 3بار نصف قطره چکون خودش ک داخلشه میدمش خوبه

سلام عزيزم من هر ٨ ساعت ١٠ قطره ميدادم بعد شير دادن

سلام بله من به پسرم میدادم یک ماه و نیمش بود روزی سه بار پنج قطره بعد از شیر خوردن بهش بدید دکتر به من اینجوری گفت..ولی بعدش دیدم ارومش نمیکنه قطره کولیکز بهش میدم

شربت گل گریپ خوبه عالیه هم دل پیچشو خوب میکنه هم نفخش خوب میشه

قطره ی خوبیه هر هشت ساعت برای یک ماهه ها ۵قطره دکتر ب پسر من داد.بنظرم این از گریپ میکسچر بهتره برا پسر من بهتر بود

قطره کولیف هم خیلی خوبه عزیزم

من که دادم خیلی خوب بود هرهشت ساعت شش قطره میدادم

۱۰ اره منم ب بچم میده کمتر اذیت میشه