درد واکسن دو ماهگی چند روزه خوب میشه

۹ پاسخ

فقط روز اول بش هر چهارساعت قطره بده از روز دوم هر۶ساعت بده بعد دیدی دیگه خوبه تبم نمیکنه قطش کن

سه روزه بهش هرچهارساعت یکبار استامینوفن بده تادردش کم بشه وپاهاشابه حالت قنداق آروم ببندتاتکونش میده دردنداشته باشه

معمولا فقط روز اول یکم بی قراری میکنه قطره استامینوفن رو سرساعت بش بدی تبش کنترل کنی زیاد تب نمیکنه روز اول هم براش سرما بزار روز دوم گرمی خوب خوب میشه

عزیزم من پسرم خیلی اذیت شد روز اولش سخته

عزیزم همه مثل هم نیستن، پسر من که ۵_۶ ساعت درد داشت،و تب نکرد، البته دردش مداوم نبود میگرفت و ول میکرد وسطاشم یکم خوابید، فقط موقع دردش پاشو با دستمون نگه میداشتیم که تکون نده دردش کمتر میشد اصلا هم قنداق نکردم، شب اولم خداروشکر راحت خوابید و دیگه مشکلی نداشت

خانوما واکسن ۴ ماهگی چقده دردش

معمولا روز اول خیلی زیاده روز دوم کمتر میشه ولی رفع نمیشه تا روز سوم

۲ روز کامل پسرم ناله میکرد تب میکرد فقط پا هاشو قنداق کن

سه روزه
خوب میشه